INLOGGEN
 

Vind jouw baan bij Mosadex Groep

Door samen te werken is Mosadex Groep uitgegroeid tot wat ze nu is. Een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Onder Mosadex Groep vallen meerdere dochterondernemingen waardoor we uiteenlopende functies aanbieden.

Samen elke dag betere zorg leveren, daar zetten we ons voor in. Maar dat kan natuurlijk niet zonder haar medewerkers. Want zij zijn nodig om te groeien. Benieuwd naar wat werken bij Mosadex Groep betekent? Leer Mosadex en jouw toekomstige collega's kennen op ons Instagram-account @werkenbijmosadex.

Accountmanager transmuraal
Van Heek Medical

ervaring in de medische markt klantgerichtheid ondernemend

Je stapt op tijd je bedrijfsauto in om voor de files bij je eerste klant te zijn. Dit kan een zorginstelling zijn, maar ook bijvoorbeeld een apotheek of een ziekenhuis. Dankzij de productieve salesmeeting van de dag ervoor heb je goede ideeën opgedaan voor dit salesgesprek. Voordat je richting het ziekenhuis rijdt waar je ’s middags in onze stand staat op de productmarkt, breng je nog bezoekje aan een verpleeghuis dat op de route ligt.

Noord Nederland 40 uur hbo

Customer Service Medewerker
NControl

teamspeler toont eigenaarschap kennis farmaceutische zorg

Heb jij affiniteit met ICT, innovatie en bedrijfsprocessen en help jij onze klanten daarin graag verder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want innovatie bij apotheken vraagt om scherpte in dienstverlening en implementatie. Daar ga jij voor zorgen!

Amersfoort 32-40 uur hbo

Wondverpleegkundige Hulpmiddelenzorg
ApotheekZorg hulpmiddelen

klantgerichtheid samenwerken zorgvuldigheid

Heb jij dat zesde zintuig waardoor je achterhaalt wat er écht bij de cliënt speelt? Kijk jij samen met de cliënt wat past bij zijn of haar zorgbehoefte? Als wondverpleegkundige onderhoud je het contact met voorschrijvers en zorgverzekeraars. Heb jij het in je om zorg op maat te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sittard 24 uur hbo

Productiemedewerker
Apotheek Voorzorg

goede concentratie flexibel teamspeler

Heb jij geen moeite om gefocust te blijven? Als productiemedewerker zorg je ervoor dat de juiste patiënten de juiste medicijnen krijgen en deze ook nog eens op het juiste moment ontvangen. Ben jij op zoek naar een functie met doorgroeimogelijkheden? Kom werken op ons moderne machinepark!

Elsloo 24-40 uur vmbo/mavo


Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: