INLOGGEN

Opening DA Manniën in Rucphen

Ook heeft Peter zijn Plus Supermarkt en Prima Huishoud en Speelgoed verbouwd. Daarnaast heeft hij gekozen om de overstap te maken van Primera naar de Readshop. De verbouwing was een mooi moment om op een totale oppervlakte van 700 m2 een combinatie te maken tussen de DA-drogisterij, Readshop en Prima Huishoud en Speelgoed. Zo ontstond als het ware een shop-in-shop concept. De drogisterij beslaat een totale oppervlakte van 250 m2. Om het de klant makkelijk te maken is er één grote afrekenbalie met meerdere kassa’s. Dochter Romy Manniën heeft een Beauty & More Schoonheidssalon in het pand en dat is een mooie aanvulling op de drogisterij.  

Bewuste keuze voor DA
Toen Peter besloot om zijn winkels te verbouwen begin dit jaar, was er nog veel onzekerheid over de toekomst van DA. Toch heeft hij besloten om loyaal te blijven aan de formule. Dit was geen makkelijke keuze, maar Peter heeft vertrouwen gehad in de doorstart én de medewerkers van NDS. Daarnaast heeft Peter gekozen om de franchise- organisatie Primera te verlaten en te verruilen voor de formule Readshop. En dit is an sich misschien niet zo bijzonder, maar wel om dit in te zetten in combinatie met zijn DA-drogisterij…Met een kleine knipoog naar DIO.

Full- service concept
Peter is er in geslaagd om van de drie formules een prachtig geheel te maken. Er is een full- service concept ontstaan waar de inwoners van Rucphen terecht kunnen voor alle dagelijkse boodschappen en deskundig advies.

Ook interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: