INLOGGEN

Optimaal Aanschrijven

 

Altijd het juiste product aanschrijven

Met de software Optimaal Aanschrijven is dit mogelijk. Tijdens de receptverwerking ziet u welk product het beste aansluit op uw patiënt. Rekening houdend met de zorgverzekeraar, mandaat en beschikbaarheid. De software maakt op basis daarvan een optimale afweging en brengt een advies uit. 

Hoe werkt het?

Optimaal Aanschrijven is gebaseerd op beschikbare data en algoritmes. Zodra u een (elektronisch) recept in uw AIS verwerkt ontvangt u een top drie van producten, met uiteraard het best passende product op nummer één. Dit advies is op basis van verbruik, beschikbaarheid en eventuele aanwijzingen van zorgverzekeraars. Hierdoor krijgt u als apotheker een optimaal advies, weet u welk product juist is voor uw patiënt en schrijft u het best passende artikel aan.

 

Beschikbare data en algortimes zorgen voor een optimaal advies


Samenwerking met diverse AIS'en

De software Optimaal Aanschrijven is inmiddels bij ruim 400 apotheken operationeel. In 2020 startten als eerste de APRO-apotheken, waarna Pharmacom in het voorjaar van 2021 volgde. Momenteel treft Mosadex samen met CompuGroup Medical de voorbereidingen om ook bij die apotheken de software uit te rollen. 

Hoe wordt Optimaal Aanschrijven ervaren?

Vragen over Optimaal Aanschrijven?

Uw accountmanager staat graag voor u klaar!

De toekomst van de apotheker

Om te zorgen dat uw apotheek toekomstbestendig blijft is innoveren noodzakelijk. Mosadex helpt u hierbij door het leveren van nieuwe diensten en producten, zoals Optimaal Aanschrijven. Naast dit project is Mosadex bezig met verschillende andere innovaties op het gebied van farmalogistiek, zorg en coöperatie.

Benieuwd naar deze innovaties?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: