INLOGGEN

Service Apotheek

Service Apotheek is de grootste franchiseformule voor zelfstandige apotheken in Nederland. Wij ondersteunen aangesloten apotheken op professionele en innovatieve wijze in een succesvolle bedrijfsvoering, in het leveren van de beste farmaceutische zorg en in het omnichannel binden van de klant aan de apotheek.

Met onderscheidende producten, diensten en projecten versterken we de positie van onze apothekers en assistenten als zorgverlener. Hoe uit zich dat? Meer tijd aan de balie, deskundig advies, een aantrekkelijke winkelvloer, een sterk huismerk en altijd de beste service voor ruim vier miljoen Nederlanders die klant zijn bij Service Apotheek.


Farmaceutische zorg

Farmaceutische zorg

Service Apotheek ondersteunt u bij het persoonlijk informeren over en begeleiden van uw patiënten bij hun geneesmiddelgebruik. Digitaal én in de apotheek. Wij faciliteren ICT-voorzieningen en nemen deel aan onderzoeken en wetenschappelijke publicaties. Ook bieden wij u een uitgebreid en inhoudelijk nascholingsaanbod. Op die manier dragen we samen bij aan de beroepsontwikkeling.

Lees meer

Klantenbinding

Klantenbinding

Het streven van Service Apotheek? Dat uw klanten zich verbonden voelen aan uw Service Apotheek. Wij ondersteunen u daarom bij het professioneel en rendabel inrichten van uw publieksruimte. En in de (online) communicatie richting uw klanten.

Lees meer

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

Bij Service Apotheek krijgt u ondersteuning bij het optimaal inrichten van het primaire proces. Als u kiest voor Service Apotheek bieden we u een kwaliteitstraject aan en daarnaast focussen we voortdurend op samenwerking in de eerste lijn. Ook ondersteunen we onze apotheekteams bij het implementeren van innovaties op de werkvloer.

Lees meer

Franchisenemer worden?

Ambitieus. Verbindend. Vernieuwend. Zijn dat waarden die ook bij u als ondernemer passen? Dan is er misschien een match. Wij zijn gedreven door gezondheid. Natuurlijk voldoet u aan de minimale eisen die wij hebben gesteld. Omgekeerd profiteert u van de intensieve begeleiding en een landelijk bekend merk.

Zo heeft u de tijd om u te richten op datgene waar u goed in bent: het bieden van uitmuntende farmaceutische patiëntenzorg.


Weten of Service Apotheek bij u past?

Neem contact op met Peter!

Misschien zijn de volgende expertises van Service Apotheek interessant voor u?

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: