INLOGGEN

Medische zorg

Mogelijk kan Mosadex Groep voor u iets betekenen op het gebied van geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en thuisbehandeling.


Geneesmiddelen

Sommige geneesmiddelen vragen meer aandacht en begeleiding dan andere. Bijvoorbeeld doordat de wijze van inname erg complex is of dat de medicijnen erg kostbaar zijn. ApotheekZorg levert deze complexe geneesmiddelen en zorgt daarnaast ook voor de juiste begeleiding. Hiervoor zijn speciale zorgprogramma's ontwikkeld.

De dienstverlening van ApotheekZorg wordt uitgevoerd door ZorgTeams, met uitgebreide kennis over uw geneesmiddelen en ziektebeeld. De gespecialiseerde verpleegkundigen worden jaarlijks geschoold op de zorgprogramma’s rondom de geneesmiddelen. Zij begeleiden u bij het juiste gebruik en toediening van uw medicijnen. Eventueel bezoeken zij u hiervoor thuis. Zo biedt ApotheekZorg een toegevoegde waarde op uw lokale apotheek.

Benieuwd wat ApotheekZorg voor u kan betekenen? Bespreek dit met uw eigen specialist. De specialist kan u doorverwijzen.


Over de zorgprogramma's  


Mijn ApotheekZorg

Mijn ApotheekZorg is beschikbaar voor u als u uw medicatie en zorg geleverd krijgt via ApotheekZorg. Het is uw persoonlijk portaal.

Via Mijn ApotheekZorg heeft u o.a. inzicht in:

 • geplande verpleegkundige bezoeken;
 • geplande medicatie leveringen;
 • contactgegevens van uw ZorgTeam(s);
 • uw actuele medicatieoverzicht.


Naar MijnApotheekZorg  

  

Medische hulpmiddelen

De apotheek is steeds vaker niet meer gecontracteerd door de zorgverzekeraar voor de levering van uw hulpmiddelen. Een aantal geselecteerde partijen dragen hier zorg voor, zo kunt u toch uw hulpmiddelen ontvangen. ApotheekZorg is een van deze partijen en is een landelijk werkende zorgapotheek. De zorg voor uw hulpmiddelen is bij ons in goede handen!

ApotheekZorg is niet alleen gespecialiseerd in het leveren van hulpmiddelen maar verlenen ook de zorg die daarbij hoort. In zoveel mogelijk gevallen werkt ApotheekZorg nauw samen met uw apotheek. Dat doen ze vanuit verschillende aandachtsgebieden: diabetes testmaterialen, incontinentie, stoma, medische drinkvoeding en verbandmiddelen.

Wat mag u van ons verwachten?

 • U ontvangt op tijd uw hulpmiddelen, inclusief herhaalservice;
 • U ontvangt kwalitatief goede producten;
 • U krijgt uitstekende service van ons ZorgTeam;
 • U ontvangt de juiste ondersteuning van onze verpleegkundigen. Zij hebben zeer ruime kennis en ervaring rondom keuze en gebruik van hulpmiddelen en testmaterialen;
 • U kunt 24 uur per dag met uw vragen bij ons terecht;
 • Wij zorgen voor een correcte afhandeling van de declaratie met uw zorgverzekeraar;
 • U haalt uw hulpmiddelen op bij uw eigen apotheek of u ontvangt ze per post op uw thuisadres.


Thuisbehandeling

'No place like home'. Dit geldt ook voor patiënten die complexe, medisch specialistische, behandelingen nodig hebben. Het team van Care4homecare gelooft sterk in de kracht van thuisbehandeling.

Care4homecare is een ambulante kliniek, zij leveren zorg bij patiënten thuis met dezelfde zorgstandaard als in het ziekenhuis. Minder stress en onrust voor de patiënt. Geen kostbaar en tijdrovend vervoer naar het ziekenhuis. Maar juist de eigen vertrouwde omgeving en persoonlijk contact.

Baclofen

Eén van de therapieën die Care4homecare uitvoert bij patiënten thuis, is de ITB-behandeling. Oftewel Intratecale toediening van het medicijn Baclofen. Deze therapie is voor mensen die last hebben van zware spasmen.

Via een pomp wordt het medicijn Baclofen direct in het vocht rondom de ruggenmerg toegediend. Deze pomp moet bijgevuld worden. Voorheen moest de patiënt daarvoor iedere keer naar het ziekenhuis. Doordat deze patiënten zo beperkt zijn in hun bewegingsvrijheid, is dat een vervelende en kostbare onderneming. Care4homecare zorgt dat de verpleegkundig specialist naar de patiënt thuis gaat. Een sprong voorwaarts in de kwaliteit van leven van de patiënt en de mantelzorgers.

Meer weten?
+31 (0) 88 318 0000
service@care4homecare.nl


Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: