INLOGGEN
 

Vind jouw baan bij Mosadex Groep

Door samen te werken is Mosadex Groep uitgegroeid tot wat ze nu is. Een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Onder Mosadex Groep vallen meerdere dochterondernemingen waardoor we uiteenlopende functies aanbieden.

Samen elke dag betere zorg leveren, daar zetten we ons voor in. Maar dat kan natuurlijk niet zonder haar medewerkers. Want zij zijn nodig om te groeien. Benieuwd naar wat werken bij Mosadex Groep betekent? Leer Mosadex en jouw toekomstige collega's kennen op ons Instagram-account @werkenbijmosadex.

Bedrijfskundige of bedrijfseconomische medewerker NCasso
NControl

proactief teamspeler je maakt klanten blij

Heb jij interesse in ICT en help jij onze klanten graag verder? Zie jij waar kansen liggen voor verbetering en houd je van innoveren? Dan hebben we in ons team plaats voor jou! Voor onze afdeling NCasso zoeken we een proactieve professional met affiniteit voor bedrijfsprocessen.

Amersfoort 40 uur hbo

Medewerker customer service Inkoop & Logistiek
NControl

proactief teamspeler dienstverlenend

Wil jij de schakel zijn tussen de zorg en ICT? Als medewerker customer service bij de afdeling Inkoop & Logistiek help jij apotheken met vragen over onze ICT-applicaties. Met onze software ondersteunen we apotheken en zorgverleners zodat zij de best mogelijk zorg kunnen leveren aan patiënten en zorgconsumenten. Samen elke dag beter! Kom jij bij ons team?

Amersfoort 40 uur hbo

Magazijnmedewerker(s)
Mosadex groothandel Nieuwleusen

lichamelijke werkzaamheden nauwkeurig proactieve werkhouding

Jij zorgt ervoor dat de apotheek op tijd de juiste medicijnen krijgt. Hoe dit in zijn werk gaat? Wanneer een apotheek bij ons een bestelling plaatst dan verzamel jij de juiste medicijnen. Fysiek en nauwkeurig werk. Is dat iets voor jou? Solliciteer dan meteen.

Nieuwleusen 24+ uur lbo

Magazijnmedewerker(s)
Mosadex groothandel Elsloo

nauwkeurig lichamelijke werkzaamheden hoofdrekenen

Als magazijnmedewerker zorg jij ervoor dat apotheken op tijd de juiste medicijnen ontvangen! Belangrijk en verantwoordelijk werk dus. Je bent bovendien lekker actief bezig want je moet veel lopen, bukken, reiken en tillen. Spreekt dit je wel aan? Bekijk dan deze vacature bij de Mosadex Groothandel in Elsloo.

Elsloo 24+ uur lbo

Customer service medewerker
NControl

teamspeler toont eigenaarschap kennis farmaceutische zorg

Heb jij affiniteit met ICT, innovatie en bedrijfsprocessen en help jij onze klanten daarin graag verder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want innovatie bij apotheken vraagt om scherpte in dienstverlening en implementatie. Daar ga jij voor zorgen!

Amersfoort 32-40 uur hbo

Wondverpleegkundige hulpmiddelenzorg
ApotheekZorg hulpmiddelen

klantgerichtheid samenwerken zorgvuldigheid

Heb jij dat zesde zintuig waardoor je achterhaalt wat er écht bij de cliënt speelt? Kijk jij samen met de cliënt wat past bij zijn of haar zorgbehoefte? Als wondverpleegkundige onderhoud je het contact met voorschrijvers en zorgverzekeraars. Heb jij het in je om zorg op maat te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sittard 24 uur hbo

Productiemedewerker
Apotheek Voorzorg

goede concentratie flexibel teamspeler

Heb jij geen moeite om gefocust te blijven? Als productiemedewerker zorg je ervoor dat de juiste patiënten de juiste medicijnen krijgen en deze ook nog eens op het juiste moment ontvangen. Ben jij op zoek naar een functie met doorgroeimogelijkheden? Kom werken op ons moderne machinepark!

Elsloo 24-40 uur vmbo/mavo


Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: