INLOGGEN

Customer service medewerker

Amersfoort 32-40 uur hbo

Heb jij affiniteit met ICT, innovatie en bedrijfsprocessen en help jij onze klanten daarin graag verder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want innovatie bij apotheken vraagt om scherpte in dienstverlening en implementatie. Daar ga jij voor zorgen!

teamspeler

toont eigenaarschap

kennis farmaceutische zorg

Solliciteer direct! Stuur door

Customer service medewerker

Wat ga je doen? 

Je begeleidt apotheken en zorgt ervoor dat alle klantvragen en issues op de juiste plek terechtkomen. Jij bent de schakel tussen de vraag van de klant en de technische oplossing op het gebied van soft- en hardware. Deze vragen en eventuele klachten registreer je ook meteen in het CRM-systeem. Je levert een positieve bijdrage aan de optimalisatie van ons serviceproces. 

Wat vragen wij? 

Als energieke professional toon je eigenaarschap voor jouw klanten. Dienstverlenend en proactief. Daarnaast ben je in staat om projectmatig te innoveren. Je hebt een hbo-opleiding en profileert jezelf als een teamspeler met een gezonde dosis zelfkennis. Samen iedere dag beter is ons motto. Kennis van farmaceutische zorg en de processen in een apotheek is een pre. 

Dan bieden wij je: 

Vanzelfsprekend een prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast hebben we ook prima arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenregeling. Voorop staat dat jij een uitdagende baan hebt bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan. En van gezelligheid houden we ook! We zien je ook graag op de vrijdagmiddagborrel. 

Over ons: 

NControl ondersteunt apotheken en zorgverleners in een efficiënte bedrijfsvoering met passende ICT oplossingen. Dankzij onze producten zijn onze klanten in staat onderscheidende zorg voor hun patiënten en zorgconsumenten te realiseren. Wij zijn ambitieus en willen samen met onze talentvolle medewerkers de beste ICT-dienstverlener voor apothekers zijn! Ben jij net zo ambitieus als wij en geloof jij dat ICT de zorg verder kan brengen? Dan ben je van harte welkom in ons team! Goed om te weten: NControl is een dochteronderneming van Mosadex Groep; totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. 

Heb je interesse? 

Stuur dan je motivatie én cv naar E info@ncontrol.nl t.a.v. Petra van Gurp-Ligtenberg. Of heb je nog vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mailtje naar dit adres. We horen graag van je! 

De sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert zo spoedig mogelijk
We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

2. Kennismaken
Het eerste gesprek plannen we dan zo snel mogelijk. Dan kijken we of er een echte klik is voor ons allebei.

3. Het tweede gesprek
Het tweede gesprek plannen we direct na het eerste gesprek. Over het algemeen zijn twee gesprekken voldoende om van beiden kanten te weten of we bij elkaar passen!

4. Contractvoorstel
Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Welkom bij ons team!  


Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • CV
  • Motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij NControl

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: