INLOGGEN

Magazijnmedewerker(s)

Elsloo 24+ uur lbo

Als magazijnmedewerker zorg jij ervoor dat apotheken op tijd de juiste medicijnen ontvangen! Belangrijk en verantwoordelijk werk dus. Je bent bovendien lekker actief bezig want je moet veel lopen, bukken, reiken en tillen. Spreekt dit je wel aan? Bekijk dan deze vacature bij de Mosadex Groothandel in Elsloo.

nauwkeurig

lichamelijke werkzaamheden

hoofdrekenen

Solliciteer direct! Stuur door

Magazijnmedewerker(s)

Wat ga je doen?

Werken in ons magazijn is een verantwoordelijke baan. Jij zorgt er namelijk voor dat de apotheken op tijd de juiste medicijnen ontvangen. Dit doe je door de bestellingen te verzamelen met behulp van een handscanner. Ook vul je het magazijn bij en doe je overige werkzaamheden in ons magazijn.

Heb je ervaring met (en het liefst ook een certificaat voor) de hef- en reachtruck? Dan hebben we ook plaats voor je in de tweeploegendienst op onze expeditieafdeling.

Wat zoeken wij?

Houd je van lichamelijk werk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als magazijnmedewerker moet je namelijk veel lopen, bukken, reiken en tillen. Heb je een proactieve werkhouding en ben je betrouwbaar? Dat is precies wat we zoeken! Ook moet je zeer nauwkeurig werken en de Nederlandse taal goed spreken en schrijven. Is hoofdrekenen bovendien een van je sterke punten? Fijn! Dit heb je tijdens het werk in ons magazijn namelijk ook nodig.

Wat krijg je?

Je werkt in eerste instantie via het uitzendbureau. Het werk als magazijnmedewerker kan parttime of fulltime. We willen wel dat je minimaal drie diensten per week werkt. Je kunt werken in de dagdienst (07.00 - 15.30 uur) of in de middagdienst (13.30 – 22.00 uur, waarbij een half uurtje overwerk regelmatig voorkomt). Dit doe je als onderdeel van een enthousiast team met leuke collega’s! Tijdens je pauzes is er gratis koffie, thee, chocomelk, soep en vers fruit.

Over je nieuwe werkgever

Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 475 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Interesse?

Neem dan contact op met uitzendbureau Timing.
E: mosadex.maastricht@timing.nl of T: 088 5015 042.
Heb je vragen over deze vacature? Ook dan kun je bij Timing terecht.


Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • CV
  • Motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Mosadex groothandel Elsloo

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: